Friday, December 11, 2015

Winterlicious Tag 2015

Hi, guys! Today I have the “Winterlicious Tag” for you guys!! Ruby and I love winter. We love it because, well, of the holidays. We also just love it because of the weather. Anyways, let’s get into it!

Question #1 Favorite winter nail polish.
Answer: My favorite nail polish currently is actually a recent purchase. It’s the Essie nail polish in ‘Altitude Attitude’ and I just love the color of it and it’s actually in the winter nail polish collection so it’s perfect!! You can get it at Ulta.

Question #2: Favorite winter lip product.
Answer: My favorite lip product is a lipstick from Sephora and it’s the Rouge Cream Lipstick in ‘Classic Bright Red’. It’s just bright red hence the name and I think it’s perfect for the winter.

Question #3: Most worn winter clothing piece.
Answer: My most worn clothing item is a chunky knit infinity scarf from Forever 21 and it’s a deep burgundy color. I have been living out of this!! It just keeps my neck so warm and I can use it as pillow, too! :)

Question #4: Most worn winter accessory.
Answer: I have been wearing a bow barrette and it’s a black color. I love it and it’s great for pulling back your hair and it also has a dressy feeling to it. I actually have been wearing it with the scarf I mentioned above. It’s just so cute. It’s also from Forever 21.

Question #5: Favorite winter scent/candle.
Answer: My favorite winter candle is ‘Tis the Season’ from Bath and Body Works and my favorite scent is the fragrance mist in ‘A Thousand Wishes’. I wore this last year at my cousin’s wedding in India and I have been in love with it ever since.

Question #6: Favorite winter beverage.
Answer: I LOVE the Peppermint Mocha from Starbucks!! It’s da best!!

Question #7: All time favorite Christmas/holiday movie.
Answer: My favorite movie is the ‘Elf’ of course.

Question #8: Favorite Christmas/holiday song.
Answer: Ever since ‘Shake Santa Shake’ by Zendaya came out, I have been obsessed with it during the holidays. I also love Fifth Harmony’s cover of the song ‘All I want for Christmas is You’. <3 <3

Question #9: Favorite holiday food/treat.
Answer: I love the peppermint bark chocolate from Ghilardelli. Their chocolate is the best!

Question #10: What is your favorite Christmas decoration this year?
Answer: I’ll always love Christmas lights. You know the ones you hang up outside your house and on your tree. I just love them!

Question #11: What’s at the top of your Christmas list?
Answer: Ruby and I both want Fleur De Force’s new book “The Glam Guide”. It already came out and we still haven’t been able to get our hands on any copies yet. Ughhh.

Question #12: What are your plans for the holidays this year?
Answer: We are just going to spend time with our family and friends this year. It actually feels weird because we went to India last year and I wish we could go again soon but hopefully not in the winter cuz it was hella cold there!!

That’s it, guys! I hoped you enjoyed and I’ll see you next time!

Love,
Neena

No comments:

Post a Comment